Velgen Spuiten

Zijn uw velgen door Oxidatie aangetast of verweerd ? ,een goede reden om uw velgen te laten Renoveren door ons, de Velgen Expert, kan uw velgen (stralen) spuiten in de originele kleur of de door uw gewenste kleur. Aan de hand van de kleurstralen die aanwezig zijn bij ons kunt u uw keuze maken wat voor kleur u wilt op uw velg, heeft u een speciale wens , zoals het spuiten van uw velgen in 2 of meerdere kleuren , dan is dit ook mogelijk informeer hierover bij ons.

Voor al het Spuitwerk wordt alleen gebruik gemaakt van onze hoogwaardige lakleverancier, hierdoor kunnen we kwaliteit garanderen.

Indien uw velgen Stoeprandschade hebben vullen we eerst de schade op , of lassen we de randen op , voordat we uw velgen weer opnieuw spuiten in de zelfde kleur.

Uw Velgen laten Spuiten door ons kan op 2 manieren :

  • Goedkoopste manier : namelijk schuren en overspuiten , indien de velgen geen oxidatie hebben , dus niet aan het afbladderen zijn en de grondlaag nog goed is schuren we uw hele velg , herstellen weer de stoeprand schade indien nodig en , daarna spuiten we de velg over , uw velg zal als weer als nieuw uitzien, aangezien we de meeste originele kleuren van de meest voorkomende merken auto s op voorraad hebben liggen.
  • Indien uw velgen geoxideerd zijn en de onderlaag is niet meer goed , dan stralen we de velgen eerst van tevoren , geven een epoxylaag (Primer) d.m.v. Powdercoating ( poedercoaten epoxy primer) daarna gaat de base coat ( meestal zilver bv ) erop en dan 3 lagen Blanke lak , voor het beschermen en glans van de velg. ( matte blanke lak is ook mogelijk )

Voor al het Spuitwerk hebben we 3 tot 5 werkdagen de tijd nodig om de klus te klaren , indien stralen nodig is dan kunt u 3 dagen extra bij optellen. Black chroom of speciale effect lakken 5 tot 10 dagen werktijd.

Voor al het Spuitwerk beschikken wij over een Spuitcabine, en al het werk wordt door ons in eigen huis gedaan. hierdoor kunnen we kwaliteit garanderen, en sneller werk afleveren.

Velgen voor behandeling

Velgen na behandeling

 

 

Lens b.v.
Postbus 59187
3008 PD Rotterdam
Plompertstraat 26
3087 BD Rotterdam
Tel. 010-283 99 00
Fax 010-283 01 80
E-mail:
info@lensbv.nl
Internet: www.lensbv.nl
K.v.K. nr. 24 129 127
BTW nr. NL0038.71.502.B01
Rabo rek. Nr. 15.90.36.100
Swift/BIC: RABONL2U